Over ons

Over ons

 

Geluidbestellen.nl is onderdeel van Welcom bij Vos,

Welcom bij Vos is al bijna 25 jaar onafhankelijk specialist op gebied van telecom en sinds 2011 lid van Welcom. Welcom onderscheidt zich door haar brede assortiment in zowel toestellen als abonnementen en ICT producten. Doordat Welcom niet verbonden is aan één provider wordt u een onafhankelijk advies geboden dat perfect aansluit op uw wensen.

 

 

 

Geluidbestellen.nl

Voorheen www.licht-geluid-shop.nl.

Onze geluidsystemen worden veelal ingezet als vaste geluidsinstallatie of omroepinstallatie bij legio toepassingen, zoals onder andere op kantoor,

in winkels, winkelcentra, sportaccommodaties, bedrijfsgebouwen, horeca etc.

 

Zakelijk

Ook als zakelijke klant kunt u terecht voor een advies over toestellen en abonnementen, vaste telefonie aansluitingen, VoIP, maar ook over het beheer van de mobiele datakosten. Neem vrijblijvend contact op om uit te vinden hoe u kosten kunt besparen en tegelijkertijd de effectiviteit, betrouwbaarheid en veiligheid van uw mobiele communicatie kunt zekerstellen.

 

Telefoon reparatie

Wij zijn specialist in het repareren van smartphones. U kunt bij ons terecht voor merken als Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, Huawei en LG. Ook met uw tablets kunt u bij ons terecht voor reparatie. Mocht de reparatie langer duren dan 30 minuten, zal dit van te voren aan u gecommuniceerd worden.

 

Car Systems

Vos Car Systems is een onderneming die al bijna 25 jaar actief is op het gebied van auto elektronica zoals hifi, navigatie, telecom, multimedia, ritregistratie enzovoorts. ……….