Omroepinstallatie

Omroepinstallatie
Winkelstraat Gemert | geluid en omroep installatie verzorg door Geluidbestellen.nl
Winkelstraat Gemert | geluid- / omroep installatie verzorg door Geluidbestellen.nl

Bent u opzoek naar een Omroepinstallatie voor uw winkel, winkelcentrum, sportaccommodatie of bedrijfspand? Dan hebben wij hiervoor 100 volt installaties. Wij leveren 100 volt installaties en kunnen deze ook op locatie installeren.  Voor uw bedrijf of instelling maken wij een offerte op maat.

Geluidbestellen.nl

Heeft al ruim 10 jaar ervaring in omroep- en geluidsinstallaties. Hierdoor hebben wij al een winkelstraat zoals Gemert mogen voorzien van een compleet 100 volt systeem. Het centrum van Gemert is daardoor dagelijks voorzien van achtergrond muziek. Tevens is deze installatie geschikt als omroepinstallatie tijdens evenementen.

Wij beiden verschillende grote merken aan en hebben een aantal grote organisaties achter ons. Met deze organisaties werken wij nauw samen. Hierdoor kunnen wij altijd de beste kwaliteit garanderen met een ruim assortiment.

Onze webshop is maar een klein deel van het assortiment wat wij daadwerkelijk aanbieden. Dit omdat 100 volt systemen meestal maatwerk is en enorm veel mogelijkheden bied.

Bekijk onze webshop. 

webshop

Vraag direct een offerte aan!

offerte aanvraag

Of neem contact op voor verdere vragen. 

Geluidbestellen.nl
Welcom bij Vos
Haageijk 7
5421 KW GEMERT
T: 0492 36 66 26
@: info@geluidbestellen.nl
@: info@welcombijvos.nl

 

Winkel Welcom bij Vos te Gemert
Winkel Welcom bij Vos te Gemert
Over ons

Geluidbestellen.nl is onderdeel van Welcom bij Vos,

Welcom bij Vos is al bijna 25 jaar onafhankelijk specialist op gebied van telecom en sinds 2011 lid van Welcom ( voorheen Vos car systems ). Welcom onderscheidt zich door haar brede assortiment in zowel toestellen als abonnementen en ICT producten. Doordat Welcom niet verbonden is aan één provider wordt u een onafhankelijk advies geboden dat perfect aansluit op uw wensen.

Vos heeft sinds 2007 www.licht-geluid-shop.nl overgenomen en dit omgezet naar geluidbestellen.nl omdat wij ons specialiseren in verschillende geluidssystemen.